STOP-kaart

Het Pestbriefje introduceert de STOP-kaart

De STOP-kaart is het nieuwste middel om een pesterij te (laten) stoppen. Met deze kaart kan een pesterij anoniem worden gemeld bij de school, maar ook op de sportclub of jeugdvereniging. De school/coach/teamcaptain heeft hiermee een middel om ongewenst gedrag bespreekbaar te maken. Afhankelijk van de ernst van dit gedrag kunnen er passende maatregelen worden genomen.

 

 

 

Heeft u al een Pestbus in de aula? Zo kunnen uw leerlingen de STOP-kaart anoniem inleveren. Vraag nu uw gratis sticker (formaat A4) bij ons aan.

 

 

De melding met de STOP-kaart kan gecontroleerd worden met het Pauzekaartje. Hiermee moet de pester elke nieuwe aanwezigheid in de school of op het schoolplein direct bij aanvang melden bij de pleinwacht/conciërge. Dit leidt tot een periode van verscherpt toezicht. Het is dan ook een controlemiddel en geen strafmaatregel.

 

De STOP-kaart is een uitbreiding op het Pestbriefje. Als de pester deze waarschuwing negeert, kan het Pestbriefje worden ingezet om de pester te dwingen een ander niet langer tot last te zijn.

 

Arie Boomsma bekijkt als eerste de STOP-kaart van het Pestbriefje.
Arie Boomsma bekijkt als eerste de STOP-kaart van het Pestbriefje.

De STOP-kaarten kunnen hier besteld worden.

Webshop van het Pestbriefje

 

 

 

 

 

 

[quickwhatsapp_chat]