Pesten… Zo Opgelost!

Pesten gebeurt altijd stiekem!

Daarom dwingen wij de pester dit zelf thuis te vertellen.

Het gepeste kind heeft hiervoor een formulier ingevuld wat de pester thuis moet laten zien. Zodra ouders weten wat hun kind werkelijk doet grijpen zij in want ook zij zijn tegen pesten.

Het Pestbriefje heeft op deze manier ALLE gemelde pesterijen onmiddellijk en definitief gestopt.

Er zijn 71 methodes waarvan alléén het Pestbriefje de ouders informeert over wat hun kind overkomt of aanricht! Alléén het Pestbriefje informeert ook alle teamleden. En alléén het Pestbriefje heeft een super eenvoudig controle middel namelijk: het Pauzekaartje!

Het Pestbriefje combineert uw aanpak met ons hulpmiddel.

In Nederland moet uw school sinds 2015 aantonen een effectieve aanpak te hebben want anders wordt u verplicht zo’n dure, tijdrovende maar vooral inefficiënte methode te gebruiken. Maar pestkoppen laten zich niet tegenhouden door armbandjes, liedjes, stoeptegels of petjes. Slachtoffertjes worden echt niet stoer van een weerbaarheidstraining en respect en affectie leert een kind pas als het oud genoeg is om dat te kunnen begrijpen.

Het Pestbriefje geeft u gezag en dat is het enige dat een pester doet stoppen. Het wordt al gebruikt op bijna 100 scholen in Nederland en België.

Nederland: van groep 3 t.e.m. de 2e klas van het VO.

België: van het eerste leerjaar primair onderwijs tot en met het 2e leerjaar van het secundair onderwijs.

Ga naar ons wereldberoemde
Alles-in-1 pakket voor scholen